Chakra psychologie jaarprogramma

Een uniek jaarprogramma, waarin je samen met negen andere vrouwen de psychologie van de chakra’s leert en daarmee een ‘deep dive’ in jezelf maakt. Door middel van zelfonderzoek krijg je inzicht in jouw levensthema’s, blokkades en patronen om deze vervolgens met behulp van een plantmedicijnreis te transformeren en helen. Dit maakt dat jij een zuivere kanaal en lege spiegel kunt zijn voor jouw cliënten.

N

Essentiële kennis voor iedereen die individuen of groepen wil gaan begeleiden in persoonlijke ontwikkeling.

N

Een unieke methode die therapie combineert met sjamanistische wijsheid en hoger bewustzijn.

N

Het enige programma in Nederland dat je leert over chakra psychologie in verbinding met psychedelica.

N

Een kennismaking met plantmedicijn en het werken hiermee in therapeutische setting.

Je wilt graag een levend voorbeeld zijn van zelfreflectie en zelfheling, zodat je dit kunt doorgeven in je werk en aan jouw cliënten

Je bent al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling en hebt al diverse (spirituele) trainingen gedaan. Je voelt dat er binnen in jou nog laag dieper zit en je vindt het moeilijk om daar bij te blijven. Maar de weg naar binnen is wel jouw verlangen. Op dit moment raak je nog regelmatig verwijderd van jezelf in contact met anderen.

  • Je merkt dat je dan ineens weer handelt vanuit een oud kindstuk of trauma en zou graag op situaties reageren vanuit een volwassen bewustzijn.
  • Je wilt minder geraakt worden door wat er buiten je gebeurt en dichterbij jezelf blijven.
  • Je wilt je bewust zijn van je schaduwkanten, zodat jouw intenties zuiver en puur worden.
  • Je wilt op een dieper niveau voelen wat je echt wilt en wat bij jou hoort.
  • Je wilt meer in contact komen met je lichaam en haar bewustzijn, zodat je haar signaleren kunt interpreteren.
  • Je wilt leren om dingen meer te kunnen laten voor wat ze zijn en te vertrouwen op je intuïtie.
  • Je wilt de meest authentieke versie van jezelf leven en een golf van verlichting op gang brengen in je werk en dagelijks leven.

In de afgelopen jaren heb ik mogen ontdekken dat vele coaches en therapeuten de weg naar binnen die zij teachen zelf minimaal toepassen.

Ze weten het perfect voor hun cliënten, maar lopen zelf nog regelmatig vast in hun eigen weg naar binnen. Niet zo gek wanneer de hele maatschappij erop ingericht is om de antwoorden buiten jezelf te zoeken. Je volgt een zoveelste training of cursus. Je absorbeert en maakt veranderingen in je bedrijf, maar het werkelijke probleem binnen in jou blijft bestaan. Ik geloof dat je dit pas kunt veranderen wanneer je inzichtelijk krijgt wat er op jouw chakra’s geprogrammeerd staat. Door deze levensthema’s, blokkades en patronen te transformeren en helen, ben je in staat om een zuiver kanaal en lege spiegel voor jouw cliënten te zijn. Als coach/therapeut/facilitator loop jij voor. Wanneer jij jouw stukken keer op keer kan onderzoeken en ook weet dat jouw cliënten spiegels zijn, wordt jouw werk (weer) een feestje. Jouw eigen proces staat in dit jaarprogramma op nummer 1, want je kunt een ander alleen daar brengen waar je zelf bent geweest. Ik ben heel graag jouw wegwijzer naar binnen, zodat jij de antwoorden in jezelf kunt gaan vinden tot diep niveau.

Het Chakra Psychologie Jaarprogramma heeft mij een dieper inzicht gegeven in mijn eigen zijn, mijn partronen, mijn familielijnen en hoe ik mijn leven op dit moment leef. Nadat ik mijn opleiding als drama therapeut had afgerond en jarenlang werkervaring heb opgedaan, ben ik opleidingen gaan doen als coach. Tijdens deze NLP opleidingen (practitionar en master) heb ik naast de lesdagen ook diep werk gedaan op mijzelf. Wat er vervolgens met het Chakra Psychologie Jaarprogramma heeft plaatsgevonden, is dieper dan welke opleiding ook. Omdat Janina een combinatie maakt van kennis, ervaring, doorleven, doorvoelen, reflecteren, spiegelen en integreren, heb ik voor mij zelf in dit stadium van mijn leven een diepe vorm van zelfbegrip en innerlijk werk mogen doen.

Toen ik onlangs in de jungle was en heb gewerkt met diverse Pajés (Braziliaanse sjamanen) heb ik bevestigd mogen zien dat ook zij met de psychologie van de chakra’s werken en kon ik het geleerde toepassen in mijn reizen en lessen aldaar. Dat Janina nu de chakra psychologie in een andere vorm beschikbaar maakt, vind ik zeer waardevol. Zij weet daadwerkelijk waar ze het over heeft, pakt haar eigen stukken ook keer op keer weer op, loopt met je mee en laat je ook je eigen pad lopen. Zij ziet en begrijpt dat je de dingen even moet doorvoelen en dat integratie tijd kost.. Ze vergeet niets, ze komt er dan gewoon later op terug. Vertrouw jezelf, je proces en je teacher.

– Anoniem

As you turn your light inward and witness your true nature you become an empty mirror and go beyond beliefs or doctrines.

Het Chakra Psychologie Jaarprogramma leert je om een diepere verbinding
met jezelf te ervaren en te handelen vanuit je intuïtie

In dit jaarprogramma maken we een reis langs de chakra’s. Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam, waarmee je energetisch informatie ontvangt en uitzendt. Ieder chakra is verbonden met een plek in het lichaam, een element, een kleur, bepaalde levensgebieden en bepaalde levensfasen. Zie een chakra als een schijf of een cd, waarin in onze kindertijd programma’s op worden geprogrammeerd. Dit proces gebeurt vrijwel onbewust. De meeste mensen leven hun leven vanuit dit onbewuste systeem, maar wanneer je weer bewust wordt van dit systeem heb je de kans om deze oude programmeringen te herschrijven. In het Chakra Psychologie Jaarprogramma gaan we deze programmeringen onderzoeken. We beginnen met een inventarisatie. Je brengt in kaart welke chakra’s uit balans zijn en analyseert waar dit vandaan komt. Je neemt gevoelens als angst, schuld, schaamte, verdriet, leugens, illusies en gehechtheid onder de loep. Per chakra krijg je technieken aangereikt om jezelf te genezen. Denk hierbij aan: trauma healing, innerlijk kind werk, schaduwwerk, de universele wetten van energie en zelfreflectie. Daarnaast zal Janina jou tijdens de lesdagen feedback op maat geven, zodat je daarmee als huiswerk aan de slag kan.

Aan het einde van dit jaar maken we een gezamenlijke plantmedicijnreis, zodat je alles wat je hebt onderzocht op een diepere laag met behulp van de plant kunt doorvoelen en het daardoor echt kunt gaan loslaten. Hierdoor leer je dat de plant is als het inslikken van een therapeut die je een spiegel voorhoudt, waarmee jij kunt samenwerken. Door het chakra programma ben je bewuster van de onbewuste geprogrammeerde programma’s en daardoor kun je veel meer inzichten en heling uit je reis halen.

Wil je voorafgaand aan het jaarprogramma een scan van jouw energiesysteem, zodat je gerichter instapt? Dan kun je voor de start van de training een privé plantmedicijnreis inplannen. Je ontvangt dan 10% korting. Ook is het mogelijk om tijdens of tot een half jaar na de training gebruik te maken van deze korting.

Let op: jouw onderzoek en de daarbij behorende geschreven verhalen zullen (anoniem) worden verwerkt in het Online Chakra Programma, zodat jouw selfhealing story als voorbeeld dient voor andere vrouwen die de weg naar zichzelf zoeken. Om je voor jouw openheid te bedanken, geldt nu een speciale prijs. 

Thema’s die aan bod komen

GRONDING

PLEZIER EN VREUGDE

INTUÏTIE

MASKERS

KRACHT

LICHAAMSBEWUSTZIJN

EIGENWAARDE

HOGER BEWUSTZIJN

ZELFEXPRESSIE

ZELFVERTROUWEN

AUTHENTICITEIT

ZUIVER HART

In het eerste jaarprogramma was ik de enige mannelijke deelnemer. Ik ben geen persoon met grote trauma’s en ik zat ook uitstekend in mijn vel, voordat ik met het programma startte. Ik was alleen wel erg nieuwsgierig naar wat er allemaal nog meer is tussen Hemel en Aarde. Ook had ik de behoefte om meer in mijn gevoel en uit de ratio te komen. Daarnaast heb ik vanaf de eerste psychedelische reis die ik gemaakt heb steeds het gevoel gehad dat ik zelf met plantmedicijnen wilde gaan werken.

Janina is een bijzondere vrouw waar ik afwisselend een hekel aan had om haar vervolgens weer te bewonderen. Ze kan erg goed confronteren en je tot het irritante aan toe dieper in je ziel laten graven. Ik heb tijdens het jaarprogramma dan ook diverse familiaire zaken kunnen verwerken en ik ben dichterbij mezelf gekomen dan ooit tevoren in mijn leven. Daarbij was het hoge niveau van de zorg en de kwaliteit van de begeleiding heel belangrijk. Ondanks dat ik honderden lezingen voor groepen klanten heb gegeven, kon ik nooit een woord uitbrengen als ik moest spreken over emotionele zaken. Dat is nu helemaal anders.

Het aangaan van de lessen in mijn donker, terwijl ik liever voor het licht koos, hebben me ‘uitgelijnd’. Na dit gedegen zelfonderzoek en de training was ik in staat om psychedelicasessies van anderen te gaan begeleiden. Dat doe ik nu dus ook. Janina is echt een goede lerares. Ze heeft het beste met je voor en heeft veel ervaring. Als je kennis wilt maken met je ware ik, dan is het zeker aan te raden om bij haar in de leer te gaan.

– Anoniem

Chakra psychologie jaarprogramma

Screeningsgesprek van max. 45 minuten

8 livedagen, inclusief lunch

7 lesdagen, waarvan 1 lesdag met een klein medicijn
en vuurceremonie

1 gezamenlijke plantmedicijnreis t.w.v. 475,-
aan het einde van de training samen

10% korting op een privé ceremonie bij
Janina geduurde een halfjaar daarna

3375,-

incl. BTW

Data en locatie

De acht livedagen vinden plaats op een boerderij in het midden van het land. De dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur en worden op een dag georganiseerd waar de meeste interesse in is.

De volgorde van de te behandelen chakra’s wordt afgestemd op de thema’s en energie in de groep. We laten het ontstaan. Dit is wellicht een nieuwe manier van lesstof ontvangen voor je.

Geef je op voor de volgende ronde

"*" geeft vereiste velden aan

Kun je aangeven op welke dag het fijn is voor jou om het jaarprogramma te volgen?

Jouw lessen in een jaar

Eerste chakra

De fundering van het gehele chakrasysteem. Zonder stevig fundament kan er niet veel bereikt worden. Het is belangrijk om dit chakra in evenwicht te brengen, zodat we jij je thuis voelt in je lichaam en op de aarde.

Tweede chakra

Een evenwichtig tweede chakra bezit het vermogen tot plezier in het leven, intimiteit en flexibiliteit. Er is stabiliteit en helderheid in emotionele staten. Je bent tot diepe gevoelens in staat zonder drama en slachtofferschap.

Derde chakra

Het derde chakra gaat over de kracht van het leven, van verbondenheid en van vitaliteit. Daarom onderzoek je bij het derde chakra thema’s als jouw eigenwaarde, boosheid, macht/onmacht en het vertrouwen op een hogere macht.

Vierde chakra

Liefde op het niveau van het hartchakra wordt gekenmerkt door de vreugdevolle acceptatie van het leven zoals het is met een intens gevoel van vrede. Je wordt een stralende kracht die het gevolg is van innerlijke harmonie.

Vijfde chakra

Het keelchakra is verbonden is met geluid en communicatie. Je leert om te luisteren met het oor van het hart en te vertrouwen op je eigen stem. Je bent in staat om jouw waarheid te spreken en je gevoel te delen.

Zesde chakra

Het zesde chakra gaat over intuïtie, zelfreflectie en het loskomen van illusies. Je ziet de weg door jouw patronen te leren herkennen. Je laat het licht van bewustzijn schijnen over alles wat er in jou en om je heen bestaat.

Zevende chakra

Een evenwichtig kruinchakra brengt gedragsverandering en een positieve visie op het leven teweeg. Je leert te accepteren dat je geliefd bent en geleid wordt, dat je wordt beschermd en dat je op aarde bent met een doel.

Het Chakra Psychologie Jaarprogramma bied je de mogelijkheid om je levensverhaal onder de loep te nemen en tools in handen te krijgen om het te herschrijven. Het geeft je de kans om te bewegen naar een hogere trilling, waardoor de interactie met de buitenwereld verandert. Alles in dit jaarprogramma zal gebaseerd zijn op zelfbespiegelend bewustzijn. Wanneer je dit principe begrijpt, heb je hier je hele leven profijt van privé en zakelijk.

Dit is Janina Louise

Holistisch therapeut & specialist chakra psychologie. Zeer ervaren begeleider van plantmedicijnreizen.

Kennis en wijsheid over chakra psychologie is niet voor even, maar voor je hele leven. Ik heb dit chakra psychologie jaarprogramma ontwikkeld op basis van jarenlang grondig (zelf)onderzoek en doorleven. Ik heb het op verschillende manieren uitgedragen. Eerst gaf ik de lessen zonder medicijn en de laatste twee jaar heb ik deze kennis samen met Dewi van House of Louise nogmaals doorgegeven in een nieuwe vorm. Bij ieder chakra dat we behandelen, maakten we een plantmedicijnreis. Dat is intensief.

Ik heb ontdekt dat inzicht in je chakrasysteem maakt dat je meer uit een plantmedicijnreis kunt halen. Door de kennis over je eigen levensthema’s, blokkade en patronen ben je in staat om gerichter te reizen. Je weet de weg naar binnen en begrijpt de bedoeling van het medicijn.

Dit jaarprogramma is uitermate geschikt als voorbereiding op een diepgaande transformerende plantmedicijnreis voor jezelf, maar ook als kennismaking om in de toekomst met de plant te gaan samenwerken in een therapeutische setting. 

Want je weet dat je een doorgeefluik bent en dit ook graag wilt zijn. Door te leren hoe je jouw energiesysteem kunt opruimen, weet je hoe jij een zuiver(der) instrument kunt worden van bronenergie. Humble and Grace.

Bij House of Louise hebben we de afgelopen 2 jaar samen een intens Chakra Jaarprogramma in combinatie met Plantmedicijn gegeven. Eigenlijk is het een jaar Chakra Therapie. Janina’s parate kennis over de psychologie van de chakra’s in combinatie met haar loepzuivere intuïtie, maakt dat ze tijdens de lessen feilloos de vinger op de juiste plek weet te leggen. Soms verzachtend. Soms confronterend. Soms met humor. En altijd met helder zicht op de potentie die jij in je draagt om delen in jou bewust te maken, aan te kijken, wat heling nodig heeft zodat jij je volste en zuiverste potentie kan gaan leven.

Blij en trots ben ik dat Janina haar eigen chakra programma heeft ontwikkeld en haar kennis gaat doorgeven. Niet zomaar kennis: elk chakra heeft ze doorleefd, doorvoeld, op verschillende lagen geheeld en dat is precies wat haar programma bijzonder mooi en waardevol maakt. Je kan een ander immers daar brengen waar jezelf bent geweest.

Als teacher & begeleider naast Janina betekende deze samenwerking in ons programma dat ikzelf ook weer dieper in mijn eigen lagen zakte en meerdere transformaties doormaakte. Ookal werken Janina en ik als Plant Medicine Guides al een aantal jaar samen, doe ik ook als Psychotherapeut Systemisch Werk al jaren (met en zonder plantmedicijn) aan zelfonderzoek en werk ik energetisch al jaren met de chakra’s – wat écht wat anders is dan psychologie van de chakra’s. Janina gespiegeld krijgen in de/je lessen is super waardevol, waarbij de inzichten en de “oh ja sjitjes, dat doe ik ook”, meer dan regelmatig binnendruppelen ;). Een reis door de chakra’s maak je samen. Wat fantastisch is met Janina als teacher, is dat ze al haar lessen en inzichten aan je doorgeeft omdat ze het gunt dat iedereen een liefdevol vrij leven leeft.

– Dewi

Chakra psychologie jaarprogramma

Screeningsgesprek van max. 45 minuten

8 livedagen, inclusief lunch

7 lesdagen, waarvan 1 lesdag met een klein medicijn
en vuurceremonie

1 gezamenlijke plantmedicijnreis t.w.v. 475,-
aan het einde van de training samen

10% korting op een privé ceremonie bij
Janina geduurde een halfjaar daarna

3375,-

incl. BTW

Data en locatie

De acht livedagen vinden plaats op een boerderij in het midden van het land. De dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur en worden op een dag georganiseerd waar de meeste interesse in is.

De volgorde van de te behandelen chakra’s wordt afgestemd op de thema’s en energie in de groep. We laten het ontstaan. Dit is wellicht een nieuwe manier van lesstof ontvangen voor je.

Geef je op voor de volgende ronde

"*" geeft vereiste velden aan

Kun je aangeven op welke dag het fijn is voor jou om het jaarprogramma te volgen?

Wil je vrijkomen van zelfsabotage? Kun je liefdevolle projecties ontvangen? Wil je veilig reizen? Wil je je eigen kracht voelen en ervaren? Wil je je donkere stukken aankijken? Wil je lachen? Wil je lichtheid ervaren? En zo kan ik nog even doorgaan..!

Als je een diep verlangen hebt om je eigen stukken aan te kijken in een veilige en liefdevolle omgeving, dan is dit programma van Janina jouw plek! Ik kan niet anders zeggen dan dat het Chakra Psychologie Jaarprogramma een van de mooiste en pittigste ervaringen is geweest. Ik ben elke dag nog dankbaar en had het voor geen goud willen missen. Alles is anders en alles is hetzelfde. Alles is en/en!

– Anoniem