Chakra psychologie programma

Dit unieke programma is ontworpen om jouw zelfonderzoek, lichaamsbewustzijn en intuïtie naar een hoger niveau te brengen. In dit transformerende programma leer je samen met andere vrouwen de psychologie van de chakra’s kennen. Dit wordt een ware ‘deep dive’ in jezelf. Door middel van zelfonderzoek krijg je diepgaand inzicht in jouw levensthema’s, blokkades en patronen. Met behulp van een plantmedicijnreis kun je deze vervolgens transformeren en helen. Dit maakt dat jij een zuivere kanaal en lege spiegel kunt zijn voor jouw cliënten. Je wordt zo in staat gesteld om vanuit je ware essentie te werken en jouw cliënten diepgaand te ondersteunen.

N

Essentiële kennis voor iedereen die individuen of groepen wil gaan begeleiden in persoonlijke ontwikkeling.

N

Een unieke methode die therapie combineert met sjamanistische wijsheid en hoger bewustzijn.

N

Het enige programma in Nederland dat je leert over chakra psychologie in verbinding met psychedelica.

N

Een kennismaking met plantmedicijn en het werken hiermee in therapeutische setting.

Je wilt graag een levend voorbeeld zijn van zelfreflectie en zelfheling, zodat je dit kunt doorgeven in je werk en aan jouw cliënten

Je bent al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling en hebt al diverse (spirituele) trainingen gedaan. Je voelt dat er binnen in jou nog laag dieper zit en je vindt het moeilijk om daar bij te blijven. Maar de weg naar binnen is wel jouw verlangen. Op dit moment raak je nog regelmatig verwijderd van jezelf in contact met anderen.

  • Je merkt dat je dan ineens weer handelt vanuit een oud kindstuk of trauma en zou graag op situaties reageren vanuit een volwassen bewustzijn.
  • Je wilt minder geraakt worden door wat er buiten je gebeurt en dichterbij jezelf blijven.
  • Je wilt je bewust zijn van je schaduwkanten, zodat jouw intenties zuiver en puur worden.
  • Je wilt op een dieper niveau voelen wat je echt wilt en wat bij jou hoort.
  • Je wilt meer in contact komen met je lichaam en haar bewustzijn, zodat je haar signaleren kunt interpreteren.
  • Je wilt leren om dingen meer te kunnen laten voor wat ze zijn en te vertrouwen op je intuïtie.
  • Je wilt de meest authentieke versie van jezelf leven en een golf van verlichting op gang brengen in je werk en dagelijks leven.

In de afgelopen jaren heb ik mogen ontdekken dat vele coaches en therapeuten de weg naar binnen die zij teachen zelf minimaal toepassen.

Ze weten het perfect voor hun cliënten, maar lopen zelf nog regelmatig vast in hun eigen weg naar binnen. Niet zo gek wanneer de hele maatschappij erop ingericht is om de antwoorden buiten jezelf te zoeken. Je volgt een zoveelste training of cursus. Je absorbeert en maakt veranderingen in je bedrijf, maar het werkelijke probleem binnen in jou blijft bestaan. Ik geloof dat je dit pas kunt veranderen wanneer je inzichtelijk krijgt wat er op jouw chakra’s geprogrammeerd staat. Door deze levensthema’s, blokkades en patronen te transformeren en helen, ben je in staat om een zuiver kanaal en lege spiegel voor jouw cliënten te zijn. Als coach/therapeut/facilitator loop jij voor. Wanneer jij jouw stukken keer op keer kan onderzoeken en ook weet dat jouw cliënten spiegels zijn, wordt jouw werk (weer) een feestje. Jouw eigen proces staat in dit jaarprogramma op nummer 1, want je kunt een ander alleen daar brengen waar je zelf bent geweest. Ik ben heel graag jouw wegwijzer naar binnen, zodat jij de antwoorden in jezelf kunt gaan vinden tot diep niveau.

Het Chakra Psychologie Jaarprogramma heeft mij een dieper inzicht gegeven in mijn eigen zijn, mijn partronen, mijn familielijnen en hoe ik mijn leven op dit moment leef. Nadat ik mijn opleiding als drama therapeut had afgerond en jarenlang werkervaring heb opgedaan, ben ik opleidingen gaan doen als coach. Tijdens deze NLP opleidingen (practitionar en master) heb ik naast de lesdagen ook diep werk gedaan op mijzelf. Wat er vervolgens met het Chakra Psychologie Jaarprogramma heeft plaatsgevonden, is dieper dan welke opleiding ook. Omdat Janina een combinatie maakt van kennis, ervaring, doorleven, doorvoelen, reflecteren, spiegelen en integreren, heb ik voor mij zelf in dit stadium van mijn leven een diepe vorm van zelfbegrip en innerlijk werk mogen doen.

Toen ik onlangs in de jungle was en heb gewerkt met diverse Pajés (Braziliaanse sjamanen) heb ik bevestigd mogen zien dat ook zij met de psychologie van de chakra’s werken en kon ik het geleerde toepassen in mijn reizen en lessen aldaar. Dat Janina nu de chakra psychologie in een andere vorm beschikbaar maakt, vind ik zeer waardevol. Zij weet daadwerkelijk waar ze het over heeft, pakt haar eigen stukken ook keer op keer weer op, loopt met je mee en laat je ook je eigen pad lopen. Zij ziet en begrijpt dat je de dingen even moet doorvoelen en dat integratie tijd kost.. Ze vergeet niets, ze komt er dan gewoon later op terug. Vertrouw jezelf, je proces en je teacher.

– Anoniem

As you turn your light inward and witness your true nature you become an empty mirror and go beyond beliefs or doctrines.

Het Chakra Psychologie Jaarprogramma leert je om een diepere verbinding
met jezelf te ervaren en te handelen vanuit je intuïtie

In dit jaarprogramma maken we een reis langs de chakra’s. Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam, waarmee je energetisch informatie ontvangt en uitzendt. Ieder chakra is verbonden met een plek in het lichaam, een element, een kleur, bepaalde levensgebieden en bepaalde levensfasen. Zie een chakra als een schijf of een cd, waarin in onze kindertijd programma’s op worden geprogrammeerd. Dit proces gebeurt vrijwel onbewust. De meeste mensen leven hun leven vanuit dit onbewuste systeem, maar wanneer je weer bewust wordt van dit systeem heb je de kans om deze oude programmeringen te herschrijven. In het Chakra Psychologie Jaarprogramma gaan we deze programmeringen onderzoeken. We beginnen met een inventarisatie. Je brengt in kaart welke chakra’s uit balans zijn en analyseert waar dit vandaan komt. Je neemt gevoelens als angst, schuld, schaamte, verdriet, leugens, illusies en gehechtheid onder de loep. Per chakra krijg je technieken aangereikt om jezelf te genezen. Denk hierbij aan: trauma healing, innerlijk kind werk, schaduwwerk, de universele wetten van energie en zelfreflectie. 

Daarnaast zal Janina jou tijdens de lesdagen feedback op maat geven, zodat je daarmee als huiswerk aan de slag kan.

Aan het einde van dit jaar maken we een gezamenlijke plantmedicijnreis, zodat je alles wat je hebt onderzocht op een diepere laag met behulp van de plant kunt doorvoelen en het daardoor echt kunt gaan loslaten. Hierdoor leer je dat de plant is als het inslikken van een therapeut die je een spiegel voorhoudt, waarmee jij kunt samenwerken. Door het chakra programma ben je bewuster van de onbewuste geprogrammeerde programma’s en daardoor kun je veel meer inzichten en heling uit je reis halen.

Wil je voorafgaand aan het jaarprogramma een scan van jouw energiesysteem, zodat je gerichter instapt? Dan kun je voor de start van de training een privé plantmedicijnreis inplannen. Je ontvangt dan 10% korting. Ook is het mogelijk om tijdens of tot een half jaar na de training gebruik te maken van deze korting.

Thema’s die aan bod komen

GRONDING

PLEZIER EN VREUGDE

INTUÏTIE

MASKERS

KRACHT

LICHAAMSBEWUSTZIJN

EIGENWAARDE

HOGER BEWUSTZIJN

ZELFEXPRESSIE

ZELFVERTROUWEN

AUTHENTICITEIT

ZUIVER HART

In het eerste jaarprogramma was ik de enige mannelijke deelnemer. Ik ben geen persoon met grote trauma’s en ik zat ook uitstekend in mijn vel, voordat ik met het programma startte. Ik was alleen wel erg nieuwsgierig naar wat er allemaal nog meer is tussen Hemel en Aarde. Ook had ik de behoefte om meer in mijn gevoel en uit de ratio te komen. Daarnaast heb ik vanaf de eerste psychedelische reis die ik gemaakt heb steeds het gevoel gehad dat ik zelf met plantmedicijnen wilde gaan werken.

Janina is een bijzondere vrouw waar ik afwisselend een hekel aan had om haar vervolgens weer te bewonderen. Ze kan erg goed confronteren en je tot het irritante aan toe dieper in je ziel laten graven. Ik heb tijdens het jaarprogramma dan ook diverse familiaire zaken kunnen verwerken en ik ben dichterbij mezelf gekomen dan ooit tevoren in mijn leven. Daarbij was het hoge niveau van de zorg en de kwaliteit van de begeleiding heel belangrijk. Ondanks dat ik honderden lezingen voor groepen klanten heb gegeven, kon ik nooit een woord uitbrengen als ik moest spreken over emotionele zaken. Dat is nu helemaal anders.

Het aangaan van de lessen in mijn donker, terwijl ik liever voor het licht koos, hebben me ‘uitgelijnd’. Na dit gedegen zelfonderzoek en de training was ik in staat om psychedelicasessies van anderen te gaan begeleiden. Dat doe ik nu dus ook. Janina is echt een goede lerares. Ze heeft het beste met je voor en heeft veel ervaring. Als je kennis wilt maken met je ware ik, dan is het zeker aan te raden om bij haar in de leer te gaan.

– Anoniem

Transformeer je leven en dat van anderen met het diepgaande Chakra psychologie programma:

Screeningsgesprek (45 minuten):
– Kennismaking en assessment van je leerdoelen en behoeften

Live lesdagen met lunch (8 dagen):
– Diepgaande verkenning van de psychologie van de chakra’s
– Ontwikkeling en training van zelfreflectie, intuïtie en lichaamsbewustzijn
– Training in present-moment awareness

Psilocybine reizen (2 dagen inclusief avond):
– Psilocybine ceremonies voor verdieping en inzicht
– Instructie over hoe de reizen het best aan te vliegen
– Professionele begeleiding
– Ondersteuning van ervaren deelnemers

Zoom nabesprekingen (2 keer):
– Reflectie op de lessen en ervaringen
– Feedback en groepsdialoog

Daarnaast omvat het programma:
– Zelfonderzoek, lees- en huiswerkopdrachten
– Persoonlijke spiegels van de docent en groep
– Tijdens het gehele programma zullen er 2 assistenten in opleiding aanwezig zijn

Dit unieke programma is ontworpen om je op te leiden in zelfonderzoek, lichaamsbewustzijn en intuïtie. Deze vaardigheden zullen in de toekomst steeds belangrijker worden. Begin nu met het trainen van deze kwaliteiten en profiteer er je hele leven lang van.

Belangrijk om te weten: Dit is de laatste keer dat Janina het programma zelf zal geven. 

Wil je deelnemen? Vul dan het intakeformulier in.

3333,-

Gespreid betalen mogelijk

*Data en locatie

De acht livedagen vinden plaats op een boerderij in Cothen. De lesdagen zijn van 10.00 tot 16.15 uur. De dagen waarop een reis wordt gemaakt duren uiteraard langer.

In september start er een nieuwe training over chakra psychologie. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe data. 

– Donderdag 12 september 2024
– Donderdag 3 oktober 2024
– Vrijdag 13 december 2024
– Donderdag 9 januari 2025
– Donderdag 20 februari 2025
– Donderdag 20 maart 2025
– Donderdag 10 april 2025
– Donderdag 1 mei 2025

De volgorde van de te behandelen chakra’s wordt afgestemd op de thema’s en energie in de groep. We laten het ontstaan. Dit is wellicht een nieuwe manier van lesstof ontvangen voor je.

Chakra fundament

Fase 1: Tijdens acht bijeenkomsten onderzoek je de programmering van jouw chakra’s en leer je hoe je zelfonderzoek en zelfreflectie toepast in het dagelijks leven. Dit programma is zonder plantmedicijn. Na dit programma kun je ervoor kiezen om dieper in te gaan met medicijnen.

Chakra intens

Fase 2: Je duikt nog dieper in je persoonlijk onderzoek en de psychologie van de chakra’s. Je ontvangt gepersonaliseerde feedback en maakt in een jaar tijd zeven plantmedicijn reizen. Om aan dit programma deel te nemen, moet je eerst fase 1 hebben afgerond.

Chakra plantwijsheid

Fase 3: Als je de intens-training succesvol hebt afgerond, bestaat de mogelijkheid om te worden opgeleid in het werken met plantmedicijnen vanuit de chakra’s. Hier leer je de basisprincipes en krijg je de kans om te oefenen met begeleiding en ontvang je feedback.

De lessen in het kort

Eerste chakra

De fundering van het gehele chakrasysteem. Zonder stevig fundament kan er niet veel bereikt worden. Het is belangrijk om dit chakra in evenwicht te brengen, zodat we jij je thuis voelt in je lichaam en op de aarde.

Tweede chakra

Een evenwichtig tweede chakra bezit het vermogen tot plezier in het leven, intimiteit en flexibiliteit. Er is stabiliteit en helderheid in emotionele staten. Je bent tot diepe gevoelens in staat zonder drama en slachtofferschap.

Derde chakra

Het derde chakra gaat over de kracht van het leven, van verbondenheid en van vitaliteit. Daarom onderzoek je bij het derde chakra thema’s als jouw eigenwaarde, boosheid, macht/onmacht en het vertrouwen op een hogere macht.

Vierde chakra

Liefde op het niveau van het hartchakra wordt gekenmerkt door de vreugdevolle acceptatie van het leven zoals het is met een intens gevoel van vrede. Je wordt een stralende kracht die het gevolg is van innerlijke harmonie.

Vijfde chakra

Het keelchakra is verbonden is met geluid en communicatie. Je leert om te luisteren met het oor van het hart en te vertrouwen op je eigen stem. Je bent in staat om jouw waarheid te spreken en je gevoel te delen.

Zesde chakra

Het zesde chakra gaat over intuïtie, zelfreflectie en het loskomen van illusies. Je ziet de weg door jouw patronen te leren herkennen. Je laat het licht van bewustzijn schijnen over alles wat er in jou en om je heen bestaat.

Zevende chakra

Een evenwichtig kruinchakra brengt gedragsverandering en een positieve visie op het leven teweeg. Je leert te accepteren dat je geliefd bent en geleid wordt, dat je wordt beschermd en dat je op aarde bent met een doel.

Het Chakra Psychologie halfjaarprogramma bied je de mogelijkheid om je levensverhaal onder de loep te nemen en tools in handen te krijgen om het te herschrijven. Het geeft je de kans om te bewegen naar een hogere trilling, waardoor de interactie met de buitenwereld verandert. Alles in dit jaarprogramma zal gebaseerd zijn op zelfbespiegelend bewustzijn. Wanneer je dit principe begrijpt, heb je hier je hele leven profijt van privé en zakelijk.

Dit is Janina Louise

Holistisch therapeut & specialist chakra psychologie. Zeer ervaren begeleider van plantmedicijnreizen.

Chakra psychologie ligt aan de basis van energiewerk. Het is de sleutel tot het begrijpen en werken met de subtiele energieën in ons lichaam en hoe deze energieën ons dagelijks leven beïnvloeden. De afgelopen vijftien jaar heb ik dit systeem grondig onderzocht. Zonder plantmedicijn maar ook in het medicijn gedurende de honderden persoonlijke reizen die ik heb gemaakt inclusief mijn studie bij de Shipibo Sjamanen in Peru.

Ik heb ontdekt dat inzicht in je chakrasysteem maakt dat je meer uit een plantmedicijnreis kunt halen. Door de kennis over de programma’s welke op dit systeem geschreven staan, ben je in staat om gerichter te reizen en de energie van het medicijn beter te begrijpen.

In 2015 heb ik een basistraining: ‘Reis door de chakra’s’ ontwikkeld en deze steeds verder uitgebouwd. Deze training heb ik de afgelopen jaren op diverse manieren overgebracht. Naast dat ik lesgeef, ben ik momenteel al mijn onderzoeken aan het omzetten naar een online leeromgeving waarin het chakra programma modulair beschikbaar zal komen.

Dit halfjaarprogramma biedt je de mogelijkheid om op een diepgaande manier jezelf te transformeren. Kennis en wijsheid  over chakra psychologie is niet voor even, maar voor je hele leven. Tijdens dit programma leer je over spiegels en hoe je met een zuiver hart kun leven. Leer je je center te vinden, leer je onderscheid te maken welke energie van jou is en welke energie van een ander is. Je leert hoe je een zuiver(der) instrument kunt worden.

Het programma is voor jou als je het verlangen voelt om een doorgeefluik te zijn of de hemel op aarde wilt brengen. Het kan ook zijn  dat je op zoek bent naar bewustwording & heling en graag in waarheid, liefde en zuiverheid wilt leven.

Bij House of Louise hebben we de afgelopen 2 jaar samen een intens Chakra Jaarprogramma in combinatie met Plantmedicijn gegeven. Eigenlijk is het een jaar Chakra Therapie. Janina’s parate kennis over de psychologie van de chakra’s in combinatie met haar loepzuivere intuïtie, maakt dat ze tijdens de lessen feilloos de vinger op de juiste plek weet te leggen. Soms verzachtend. Soms confronterend. Soms met humor. En altijd met helder zicht op de potentie die jij in je draagt om delen in jou bewust te maken, aan te kijken, wat heling nodig heeft zodat jij je volste en zuiverste potentie kan gaan leven.

Blij en trots ben ik dat Janina haar eigen chakra programma heeft ontwikkeld en haar kennis doorgeeft. Niet zomaar kennis: elk chakra heeft ze doorleefd, doorvoeld, op verschillende lagen geheeld en dat is precies wat haar programma bijzonder mooi en waardevol maakt. Je kan een ander immers daar brengen waar jezelf bent geweest.

Als teacher & begeleider naast Janina betekende deze samenwerking in ons programma dat ikzelf ook weer dieper in mijn eigen lagen zakte en meerdere transformaties doormaakte. Ookal werken Janina en ik als Plant Medicine Guides al een aantal jaar samen, doe ik ook als Psychotherapeut Systemisch Werk al jaren (met en zonder plantmedicijn) aan zelfonderzoek en werk ik energetisch al jaren met de chakra’s – wat écht wat anders is dan psychologie van de chakra’s. Janina gespiegeld krijgen in de/je lessen is super waardevol, waarbij de inzichten en de “oh ja sjitjes, dat doe ik ook”, meer dan regelmatig binnendruppelen ;). Een reis door de chakra’s maak je samen. Wat fantastisch is met Janina als teacher, is dat ze al haar lessen en inzichten aan je doorgeeft omdat ze het gunt dat iedereen een liefdevol vrij leven leeft.

– Dewi

Transformeer je leven en dat van anderen met het diepgaande Chakra psychologie programma:

Screeningsgesprek (45 minuten):
– Kennismaking en assessment van je leerdoelen en behoeften

Live lesdagen met lunch (8 dagen):
– Diepgaande verkenning van de psychologie van de chakra’s
– Ontwikkeling en training van zelfreflectie, intuïtie en lichaamsbewustzijn
– Training in present-moment awareness

Psilocybine reizen (2 dagen inclusief avond):
– Psilocybine ceremonies voor verdieping en inzicht
– Instructie over hoe de reizen het best aan te vliegen
– Professionele begeleiding
– Ondersteuning van ervaren deelnemers

Zoom nabesprekingen (2 keer):
– Reflectie op de lessen en ervaringen
– Feedback en groepsdialoog

Daarnaast omvat het programma:
– Zelfonderzoek, lees- en huiswerkopdrachten
– Persoonlijke spiegels van de docent en groep
– Tijdens het gehele programma zullen er 2 assistenten in opleiding aanwezig zijn

Dit unieke programma is ontworpen om je op te leiden in zelfonderzoek, lichaamsbewustzijn en intuïtie. Deze vaardigheden zullen in de toekomst steeds belangrijker worden. Begin nu met het trainen van deze kwaliteiten en profiteer er je hele leven lang van.

Belangrijk om te weten: Dit is de laatste keer dat Janina het programma zelf zal geven.

Wil je deelnemen? Vul dan het intakeformulier in.

3333,-

Gespreid betalen mogelijk

Transformerende kennis

Met een diepgaande begrip van het chakra systeem, vertaal ik de eeuwenoude kennis en wijsheid naar een hedendaagse context, waardoor een brug ontstaat tussen tijdloze principes en moderne toepassingen.

*Data en locatie

De acht livedagen vinden plaats op een boerderij in Cothen. De lesdagen zijn van 10.00 tot 16.15 uur. De dagen waarop een reis wordt gemaakt duren uiteraard langer.

In september start er een nieuwe training over chakra psychologie. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe data. 

– Donderdag 12 september 2024
– Donderdag 3 oktober 2024
– Vrijdag 13 december 2024
– Donderdag 9 januari 2025
– Donderdag 20 februari 2025
– Donderdag 20 maart 2025
– Donderdag 10 april 2025
– Donderdag 1 mei 2025

De volgorde van de te behandelen chakra’s wordt afgestemd op de thema’s en energie in de groep. We laten het ontstaan. Dit is wellicht een nieuwe manier van lesstof ontvangen voor je.

Chakra fundament

Fase 1: Tijdens acht bijeenkomsten onderzoek je de programmering van jouw chakra’s en leer je hoe je zelfonderzoek en zelfreflectie toepast in het dagelijks leven. Dit programma is zonder plantmedicijn. Na dit programma kun je ervoor kiezen om dieper in te gaan met medicijnen.

Chakra intens

Fase 2: Je duikt nog dieper in je persoonlijk onderzoek en de psychologie van de chakra’s. Je ontvangt gepersonaliseerde feedback en maakt in een jaar tijd zeven plantmedicijn reizen. Om aan dit programma deel te nemen, moet je eerst fase 1 hebben afgerond.

Chakra plantwijsheid

Fase 3: Als je de intens-training succesvol hebt afgerond, bestaat de mogelijkheid om te worden opgeleid in het werken met plantmedicijnen vanuit de chakra’s. Hier leer je de basisprincipes en krijg je de kans om te oefenen met begeleiding en ontvang je feedback.

Als je op een diepgaande manier wilt werken met cliënten, is kennis van het Chakra systeem eigenlijk een must. Janina heeft een doorleefde en vergaande kennis van dit systeem. In het jaarprogramma ontsluit ze eeuwenoude kennis op een toegankelijke en praktisch toepasbare manier. Ik durf gerust te stellen dat ze dé chakra-expert van Nederland is.

Met haar therapeutische achtergrond is ze in staat om te putten uit een bak vol ervaring. Deze ervaring zorgt ervoor dat het programma niet alleen een theoretische uitwisseling is, maar de kennis ook echt naar het ‘hier en nu’ wordt gebracht. Dit maakt het een zeer waardevol programma voor je dagelijkse praktijk. Als je je werk met cliënten echt naar een hoger niveau wilt brengen, raad ik je het Chakra jaarprogramma van Janina van harte aan.

– Wendy

Het jaarprogramma vond ik fantastisch! Ik heb zoveel geleerd over mezelf, ik ben diep gegaan en heb mezelf zoveel beter leren kennen. Ik sta veel meer in mijn kracht, met zelfvertrouwen, en heb veel handvatten gekregen voor het dagelijkse leven. Mijn leven is een spiegel van mijn binnenwereld, als je weet hoe het leven werkt, kun je er veel beter door navigeren. En dan heb je ook nog zware momenten, toch wordt het lichter en kun je er beter mee omgaan. Het was een opruiming van oude shit, die nog steeds gaande is. Het wordt zelfs leuk op een bepaalde manier haha.
Waarom ik voor het programma heb gekozen, is o.a. voor de duidelijkheid. Je weet (ongeveer 😉 ) waar je aan begint. Het is gekaderd, je gaat alle chakra’s af. En je pakt dus je hele systeem aan, schoont op en herprogrammeert. Als je dat wil 😉 Eenmaal begonnen, kun je niet meer terug haha. En als je diep gaat (of hoog piekt), heb je je groep meiden om je heen, en kun je altijd op Janina terugvallen. Ze is er wanneer nodig. Ik ben echt heel dankbaar! Als ik opnieuw zou moeten kiezen, zou ik direct weer deelnemen. Wij gaan met onze groep voor een opvolgend programma bij Janina, dat zegt denk ik ook voldoende 😉 In liefde 

– Maudy

Als ik eerlijk ben wist ik niet zo goed waar ik aan begon toen ik in dit programma stapte. De chakra’s hadden niet mijn grootste interesse, maar ik wist: Janina wil ik een tijdje dichtbij mij hebben om van te leren.

Tijdens het onderzoeken van het eerste chakra ging er een wereld voor mij open. Ik kon zo veel linkjes leggen tussen gedrag of emoties in het nu en waar die vandaan komen. Waarom ik bepaalde patronen ontwikkeld heb. Mijn interesse was gewekt en elke chakra ben ik met diezelfde enthousiaste interesse ingedoken. Wat is dit een interessant systeem om te onderzoeken voor jezelf, maar ook voor mij om andere mensen beter te kunnen begeleiden (als orthomoleculair therapeut).

De dagen zelf voelden als kleine retraites: een prachtige locatie, lekker gezond eten en altijd fijne oefeningen, gesprekken en muziek om weer een paar weken van te kunnen genieten. Ik ben vooral enorm dankbaar voor de groep vrouwen die ik heb mogen ontmoeten en de diepe verbinding en het vertrouwen dat er ontstaan is.

Ik ben enorm blij dat ik heb geluisterd naar mijn gevoel en via dit programma Janina een jaar zo dichtbij gehad heb. Ze hoort écht wat je zegt, maar ook wat je niet zegt maar wel voelt. Ze ziet je écht en is niet bang om je te confronteren op het moment dat het je verder gaat brengen. Ik heb het afgelopen jaar zoveel geleerd over mijzelf, dat ik niet kan wachten om komend jaar verder te gaan.

– Nicky

Het chakra programma is een programma wat mij heeft geleid naar mijn diepste kern.
Ik kan nu mezelf zien op verschillende lagen en verdiepend kijken naar onbewuste stukken, die ik nu wel naar het bewuste stuk kan brengen door middel van onderzoek.

De theorie, de spiegels van de groep en Janina helpen je om je patronen en gedrag in jezelf te onderzoeken. Ik ben door dit proces eindelijk in mijzelf gaan geloven en ik kan nu een andere wereld voor mezelf creëren. Het slachtoffer stuk in mij begint te vervallen en ik kan beter eigenaarschap pakken en voelen. De woorden van Janina;  “er is geen goed of fout in het onderzoek naar jezelf ”: heeft mijn innerlijke criticus een toontje lager doen zingen. Het is fijn om naar je leven te kijken zonder jezelf af te hoeven branden of te veroordelen maar nu de observant te zijn.

De groep en Janina zijn zo ondersteunend in dat proces geweest. Iedereen is eerlijk, open en integer naar elkaar.
Er is geen ruimte voor nepheid en maskers. Ik hou van de rauwheid en spiegels die we elkaar voor houden door allemaal ons zelf te zijn en alles te vertellen tot in geur en kleur voorbij de schaamte.
We brengen elkaar thuis naar ons diepste kern/zelf.
Het leren voelen van je center en vertrouwen op jezelf is voor mij super belangrijk geworden.
Mijn oude identiteit leren loslaten, verhalen achterlaten en leren “zijn” is mijn nieuwe ik geworden.
Namasté!

– Soraya

Ik gun iedereen een Janina in hun leven heb ik al zo vaak geroepen. Ze is goudeerlijk, een loepzuivere spiegel, heeft een gigantisch groot hart en ik vind dat ze echt fantastische humor heeft.
Naast het feit dat ik haar een heel mooi vind, bezit ze zoveel wijsheid en kennis.
Omdat ik haar zo inspirerend vind ben ik bij het chakra jaar programma ingestapt.
Als ik van iemand wil leren is het van Janina. Ze heeft een eigen manier van lesgeven en dat heeft 2 kanten, heel leuk en ook niet leuk hahaha. (Confronterende spiegels over mezelf)

Hierdoor leer ik het zelf te doen. Leer ik op mezelf te vertrouwen. Leer ik wie ik zelf ben, dat ik mezelf mag zijn, leer ik mezelf te accepteren, onzekerheid om te buigen in zekerheid. En oooo wat geniet ik nu van alleen met mezelf zijn.
Stap voor stap durf ik meer in mijn eigen kracht te staan en hierdoor heb ik ook patronen kunnen stopzetten, zodat ik die niet doorgeef aan mijn dochter van 1jaar.

Het chakra programma heeft zoveel licht op patronen en gedrag gezet, waardoor ik snap waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze deed. Dit in samenwerking met het Plantmedicijn is echt magisch.
Hierdoor vindt er diepe heling plaats en daar heb ik nog steeds de woorden  niet voor. 
Blij en dankbaar ik voel zoveel meer en ik huppel veel ( en val ook veel) 😂 met zoveel meer liefde en humor voor mezelf.
Zegt dit genoeg?

Om dit proces samen met een groep vrouwen mee te mogen maken begeleid door Janina is zo ongelofelijk kostbaar.
Ik leerde van een ieder. Eerlijk verhalen delen. Rauw en puur. Een kring vol spiegels. Ik ben dan ook heel dankbaar dat we doorgaan met deze groep. Ik voel me veilig bij Janina. Kan dus ook lekker bij haar puberen. Deze vrouw heeft een ongekend engelen geduld waar ik zoveel respect voor heb, want ze kijkt dwars door je heen. Naar je zuivere hart. 💓

– Lize