Zomer Groep Ceremonies

Op een prachtige locatie in Cothen zullen we op woensdag 31 juli en donderdag 1 augustus twee groepceremonies met Psilocybine verzorgen. Je kunt één ceremonie bijwonen, of beiden. We gaan er een zomers feestje van maken met diepe transformaties!

Na diep werk in een groepsceremonie ontstaat er magie en verbinding

Zit jij in een veranderingsproces momenteel? Voel je dat je naar een nieuw niveau aan het bewegen bent? Heb je zin in een “ouderwetse” groepsceremonie – zoals ik die eerder organiseerde – onder mijn leiding met krachtige healings, versterkt met mijn nieuwe ervaringen in mediumschap? Dan is dit de reis die je deze zomer wilt maken.

Beleef deze zomer een unieke groepsceremonie met Janina Louise

Tijdens deze dag(en) zullen we lachen, zingen en dansen, maar ook oude wonden en trauma’s genezen en inzichten krijgen in onszelf. Je zult Psilocybine ontvangen. Dit plantmedicijn opent je bewustzijn, waardoor je een scherper en helderder inzicht krijgt in de dingen waar je in je leven tegenaan loopt. Ik begeleid je met mijn sjamanistische inzichten, energetische healing, holistische therapie en mediamieke gaven, om je op unieke wijze te ondersteunen op jouw pad van zelfontwikkeling en -ontdekking.

De zomer ceremonie is voor jou als je:

  • Je in een transitiefase van je leven zitten en ondersteuning zoekt bij het vinden van je nieuwe richting.
  • Je open staat om op een andere manier naar je huidige uitdagingen te kijken en nieuwe perspectieven te ontdekken.
  • Je op zoek bent naar een lichtpunt dat kan helpen om de onbewuste aspecten van jezelf te verhelderen.
  • Je vastgelopen bent in bepaalde patronen of overtuigingen en op zoek bent naar inzichten om die te doorbreken.
  • Je behoefte voelt aan een diepere verbinding met jezelf, de natuur en het grotere geheel.

Wanneer is dit jouw feestje?

Je voelt een sterk verlangen om een innerlijke reis te maken. Het kan zijn dat je op zoek bent naar antwoorden over jezelf, maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar bijvoorbeeld innerlijke rust. Kortom, de vraag aan jezelf waarom je een innerlijke reis wilt maken, is belangrijk. Daarnaast is het belangrijk, als je de reis wilt aangaan, dat je in overgave durft te gaan en dat je je eigen proces kunt dragen. Tijdens deze transformerende dag zul je krachtige healings ontvangen, die je niet kunt ontvangen als je lichaam in een staat van fight, flight of freeze is. Je kunt dit zelf reguleren en/of bent bereid om jouw innerlijke proces volledig te omarmen.

Ben je vastbesloten en bereid om alles onder ogen te komen wat deze magische dag voor jou in petto heeft? Ben je bereid om los te laten en sta je open voor deze diepgaande healing? Ben je klaar om naar het volgende niveau van je ontwikkeling te gaan? Dan zien we je heel graag bij de één of twee van onze groepsceremonies.

“Individueel zijn we een druppel, samen zijn we een oceaan.” – Ryunosuke Satoro

And so with the sunshine and the great bursts of leaves growing on the trees, just as things grow in fast movies, I had that familiar conviction that life was beginning over again this summer.

– f. scott Fitzgerald

Voor mij was het de eerste reis met behulp van het medicijn en kwam met “maar” 4 vragen. Mij niet realiserend hoe onvoorstelbaar omvangrijk de antwoorden konden zijn als die vanuit onbegrensde wijsheid tot je komen. Ontzettend dankbaar voor de integriteit, zorg en kennis waarmee Janina mij liefdevol door het proces  heeft geleid. Ik geniet nog iedere dag van de prachtige playlist en er is een wereld voor mij geopend. Een absolute aanrader voor iedereen die zoekt naar echte antwoorden! Ik ga zeker nog vaker met Janina op reis!

– Anoniem

Praktische informatie

De ceremonies worden gehouden op een prachtige landelijke locatie in Cothen. Je kunt deelnemen aan een dagceremonie of twee dagen achter elkaar boeken. Wil je je aanmelden? Vul dan het intakeformulier in. Na het invullen van het formulier zal mijn assistente Nicky contact met je opnemen voor een kort telefonisch introductiegesprek

Wil je liever een telefonisch gesprek met Janina voorafgaand aan de ceremonie, zodat ze alvast op je kan afstemmen en aandachtspunten kan meegeven? Dan kun je een healingcall met haar inboeken.

Je ontvangt een voorbereidingsdocument met daarin o.a. (dieet)informatie welke ik je vraag goed door te lezen voor aanvang.

Op de ceremoniedag zelf word je ontvangen met een kop thee en bespreken we met elkaar de intenties voor de reis.

Start ceremonie: 10.00 uur
Inloop vanaf: 9:30 uur
Einde ceremonie: c.a 19:00 uur

* Maximaal 10 deelnemers per dag.

De dagceremonie is inclusief een lichte maaltijd aan het einde van de dag. Op het moment dat we als groep samen iets gaan eten, kun je contact opnemen met het thuisfront of iemand die je ophaalt van de ceremonie.

In het ‘donkere’ woud der plantmedicijnreis-aanbieders is Janina een licht. Ruim anderhalf jaar geleden startte ik een intensief en diepgravend traject bij haar dat bestond uit meerdere reizen. Het werd een life-changing proces, waarbij er bij mij op alle niveaus diepe heling plaatsvond. Iets wat zonder plantmedicijn en haar begeleiding nooit was gebeurd.

Janina heeft een therapeutische achtergrond, vergaande kennis van het chakra systeem en reist zelf ook nog regelmatig naar binnen om ‘zelfwerk’ te doen. Ze heeft in haar leven honderden reizen gemaakt en begeleid. Deze combinatie maakt haar een loepzuiver kanaal van heling en transformatie. Haar intuïtie is feilloos, waardoor haar interventies (niet altijd leuk 😊), maar wel altijd vol in de roos zijn.

Ze weet als geen ander de weg naar binnen, daar waar het helende werk van de plant plaatsvindt. Janina is betrokken en begeleidt vanuit haar hart. Ze ‘loopt met je mee’ en zit ze letterlijk en figuurlijk naast je, maar laat je ook zelf het werk doen. Dat maakt dat de reizen die door haar worden begeleid zelfbekrachtigend en transformerend zijn. Ze heeft een natuurlijke lichtheid en heeft humor, waardoor ze lichtvoetig schakelt tussen donker en licht. De muziek die speciaal voor jou als ‘reiziger’ door haar heen komt is van grote waarde tijdens de reis, maar ook van onschatbare waarde in de integratiefase. Dat is echt uniek.  Ik vind Janina een plantmedicijn begeleider van wereldklasse. Ik zeg: niet verder zoeken in het woud, gewoon naar Janina gaan.

– Anoniem

Zomer groepsceremonie

1 dag*

375,-

Inclusief BTW

Zomer groepsceremonie

2 dagen*

675,-

Inclusief BTW

*Inclusief lichte maaltijden. Optie om te overnachten: €40 per nacht.
Houd er rekening mee dat het na de ceremonie niet aan te raden is om zelf te rijden of met het openbaar vervoer te reizen.

Download alvast de

Voorbereiding op een Psilocybine reis

Veel gestelde vragen

Waar zal de ceremonie plaatsvinden?

De ceremonie zal plaatsvinden op een oude boerderij, midden in de natuur in Cothen. Tegen een kleine meerprijs (€40) is hier ook de mogelijkheid om te blijven overnachten. Je ontvangt het precieze adres in de week van de ceremonie.

Moet ik de dag na de ceremonie vrij houden?

Howel de keuze volledig aan jou is, raad ik wel aan om deze dag vrij te houden om de ervaring te verwerken, te reflecteren en om deze innerlijk reis op te schrijven. Het biedt ook de nodige ruimte om te landen in het lichaam na het openstellen van de zintuigen tijdens de ceremonie.

Op welke manier draagt jouw aanpak van healing mee?

Door middel van mijn helingswerk faciliteer ik een omgeving waarin mensen de mogelijkheid hebben om hun trilligsfrequentie te verhogen, wat kan leiden tot diepere heling op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Mijn ontwikkelde healingstechniek is gericht op het opsporen van blokkades en het uitlijnen en in balans brengen van het energiesysteem van het menselijk lichaam.  Mijn aanpak is gericht op het vinden van innerlijke rust en innerlijke stilte.

Wat wordt er van mij verwacht als client voor deze ceremonie?

De mensen die bij mij een reis maken komen voor de unieke vorm van begeleiding in combinatie met het medicijn. Om de healings tijdens de ceremonie te kunnen ontvangen is het nodig dat je een diepe innerlijke bereidheid voelt om in overgave het proces aan te gaan en de bereidheid dat je alles onder ogen durft te komen. De ceremonie vereist jouw toewijding aan jouw eigen transformatie.

Hoeveel begeleiders zijn er?

Tijdens de zomer groepsceremonie zijn er drie begeleiders. Beide dames hebben het chakra jaarprogramma 1 en 2 gedaan en hebben veel ervaring met verschillende soorten reizen en verschillende soorten settingen. 

Hoe lang is het effect van een ceremonie merkbaar?

Het effect van een ceremonie kan varieën van persoon tot persoon. Sommige ervaren direct na de cermonie verschil, terwijl anderen de impact geleidelijk in de dagen, weken of zelfs maanden na de ceremonie opmerken. De manier hoe je de ceremonie intergreert in je dagelijks leven heeft hier ook alles mee te maken. Over het algemeen worden de ceremonies levensveranderd ervaren en ervaren mensen nog lang na de ceremonies voordelen daarvan.

Wat is het voordeel van 2 ceremonies achter elkaar?

Wanneer je twee ceremonies achter elkaar maakt, dan zie je vaak dat deze twee ceremonies met elkaar verbonden zijn. Ze maken samen één geheel. De eerste dag is meestal een opruimdag en de tweede dag bestaat dan vaak meer uit blessings. Het voordeel van twee ceremonies achter elkaar is dat je een enorme innerlijke transformatie kunt bewerkstelligen. Daarnaast bieden meerdere ceremonies de mogelijkheid om de neurologische verbindingen te versterken. Elke ceremonie is uniek en elke ervaring geeft je nieuwe  inzichten.

Kan één dag ook voldoende zijn?

Jazeker! Voor sommigen kan één krachtige ervaring genoeg zijn om een dieper begrip in jezelf te krijgen, traumatische ervaring te verwerken of om je levensdoel te heroverwegen. Het is belangrijk dat je voor jezelf een duidelijk besluit maakt of je een of twee ceremonies wilt maken. 

Wat is het verschil tussen psilocybine en ander plantmedicijn?

Paddenstoelen met de van nature voorkomende psychedelische verbinding psilocybine zijn al duizenden jaren te vinden in regio’s in Zuid-Amerika, Mexico en de Verenigde Staten. In totaal zijn er meer dan 200 soorten psychedelische paddestoelen bekend. Naast paddo’s is psilocybine dus ook aanwezig in magic truffels, ook wel sclerotia genoemd.

De psilocybine waar ik mee werk, werkt therapeutisch, krachtig en is diepgaand van aard. Daarnaast is de set en setting belangrijk en bepaalt in grote mate de ervaring.

Is er nazorg?

Jazeker! Na de ceremonie ontvang je een nazorgboekje met tips voor de periode na de ceremonie. In dit boekje vind je ook een werkboek met een aantal vragen. Deze vragen helpen je om je ceremonie beter uit te kunnen schrijven. Ook kun je na de ceremonie een nazorggesprek inplannen met Nicky of een healingcall of healingsessie met Janina Louise.

Wanneer raad je een plantmedicijnreis af?

1. Als je niet weet wat plantmedicijn is en je hebt geen kennis van de effecten en contra-indicaties.
2. Als je het wilt doen omdat andere mensen je sturen of het je aanraden om een medicijnreis te maken.
3. Je de persoon die jou plantmedicijn gaat toedienen niet vertrouwt.
4. Je antidepressiva gebruikt.
5. Je een persoonlijke of familiegeschiedenis hebt van bepaalde ernstige mentale problemen.
6. Je zwanger bent, of denkt dat je zwanger zou kunnen zijn.
7. Je geen goede fysieke gezondheid hebt. Een goede graadmeter is: als je gezondheid je zou verhinderen om in een achtbaan te stappen, dan kan je beter geen plantmedicijnreis maken.

Liever 1 op 1 met Janina werken?

HEALING CEREMONIE

Verlang jij naar diepgaand zelfonderzoek met behulp van de plant? Een privé ceremonie is een heilige dag die volledig in het teken staat van jouw heling en transformatie.

HEALING SESSIE

Wil je meer zelfkennis, zelfinzicht en innerlijke kracht ontwikkelen? Tijdens een healing sessie combineer ik therapie, mediumschap en energetische genezing voor het vinden van antwoorden.

HEALING CALL

Heb je een aantal concrete (levens)vragen waar je helderheid en inzicht op wilt ontvangen? Dan is het ook mogelijk om een telefonische of Zoom healing call van 45 min. in te plannen.