Healing Sessie

Voor hen die ondersteuning wensen tussen healing ceremonies in, of als je nog niet toe bent aan het maken van een innerlijke reis, maar toch een diepgaande sessie wilt ontvangen. Deze persoonlijke sessies bieden ruimte om dieper te reflecteren, nieuwe inzichten te integreren en te werken aan jouw persoonlijke groei. Je verlaat de sessie met meer zelfinzicht, innerlijke rust en praktische handvatten om jouw unieke pad verder te bewandelen.

N

Persoonlijke groei en zelfontplooiing

N

Onderzoeken en doorbreken van patronen

N

Verbinding met je intuïtie en je levensdoel

N

Balans vinden tussen hoofd en hart

N

Omgaan met energie

N

Leren loslaten en in het nu leven

Een mini ceremonie van 2,5 uur op locatie. Zonder plantmedicijn, maar je zult ervaren dat mijn helende krachten ook erg sterk zijn zonder de plant

Tijdens deze unieke sessie combineer ik een holistische benadering van therapie, mediumschap en energetische genezing. Samen verkennen we de onderliggende oorzaken van jouw specifieke uitdagingen of vragen – op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Het doel is om patronen, blokkades en onbewuste overtuigingen aan het licht te brengen, zodat er ruimte ontstaat voor transformatie en genezing. Mijn rol is om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van meer zelfkennis, zelfinzicht en innerlijke kracht, zodat jij zelf de antwoorden en oplossingen kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Hoe gaat zo’n healing sessie in zijn werk?

We beginnen de sessie met een openhartig gesprek. Dit is jouw moment, waarin je kan delen waar je inzicht op en/of ondersteuning bij zou willen. Ik stel verdiepende vragen en stem me volledig op jou af, zodat we samen de kern van jouw vraagstuk kunnen blootleggen. Hiermee kan relevante informatie naar boven komen en ontvang je inzichten die jouw proces kunnen ondersteunen.

Na dit gesprek volgt een krachtige healing, gericht op het uitlijnen en balanceren van je chakrasysteem. Deze healing brengt diepe ontspanning en herstelt je energiebalans.

Vervolgens is er een integratiemoment met afgestemde muziek, zodat jij de ervaring rustig kunt laten bezinken. Het geeft je de ruimte om de nieuwe inzichten te verwerken. Je zult het gevoel hebben een mini-reis te hebben gemaakt, verrijkt met nieuwe inzichten en concrete handvatten voor jouw persoonlijke groei en transformatie.

We ronden de sessie af met één of meerdere huiswerkopdrachten, zodat je ook na onze sessie zelfstandig kunt blijven werken aan je verdere zelfonderzoek en groei.

Een live sessie van 2,5 uur

Verdiepend gesprek, healing, integratiemoment + huiswerkopdrachten voor verder zelfonderzoek.
Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Janina.

379,-

Liever een telefonische of Zoom healing call? Dat kan!

Heb je een aantal concrete vragen waar je helderheid en inzicht op wilt ontvangen? Dan is het ook mogelijk om een telefonische of Zoom healing call in te plannen. Deze coach call is gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht, zonder gebruik van planten medicijnen of energetische healing. Deze sessie is voor iedereen die behoefte heeft aan zelfreflectie, rondloopt met levensvragen waar ze graag meer zicht op willen krijgen, of ondersteuning nodig heeft op hun pad.

Ik kan via afstand op je afstemmen en ben er 45 minuten voor je. Fijn als je snel een antwoord wilt op een vraag uit je leven, of iets waar je nu tegenaan loopt. Deze healing call is ook in te plannen als je een keer een reis bij mij gemaakt hebt en verduidelijking wenst over wat je daarin hebt ervaren. Samen zoomen we dan in op een bepaald onderwerp, of vraagstuk.

Tijdens de call ontvang je één of meerdere huiswerkopdrachten, zodat je ook na afloop zelfstandig aan de slag kunt met jouw verdere zelfonderzoek. Een telefonische sessie kost 139,- euro incl. btw en kun je hier inplannen.