Medicijn traject

Een op maat gemaakt traject van meerdere individuele plantmedicijnreizen, zodat jij zo authentiek mogelijk kan meebouwen aan een nieuwe wereld.

Waarom meerdere reizen?

Tijdens een medicijn traject maak je meerdere ceremonies. Na een eerste reis weet je eigenlijk nog niet zoveel van dit medicijn.
Een eerste plantmedicijnreis is (vaak) een zeer overweldigende ervaring. Zeker als je nog nooit geestverruimende middelen hebt gebruikt. Zie de eerste reis als een kennismaking met het medicijn. De taal die het medicijn spreekt, is de taal van de symboliek en het kost tijd om dit te vertalen. Om echt diepgaand te doorgronden wat jouw levensthema’s zijn en welke wijze lessen het medicijn jou daarover geeft, is het goed om vaker te reizen. Van patronen die zich over langere tijd hebben ontwikkeld, kun je niet verwachten dat ze met één ceremonie veranderd zijn. Door vaker het plantmedicijn te raadplegen, kom je steeds dieper tot de kern van jouw thema’s. Het fijne van ‘werken’ met plantmedicijn is dat de plant feilloos afstemt op wat je nodig hebt en de ‘genezing’ veel sneller ontstaat. Sneller en diepgaander dan met reguliere therapie. De antwoorden die je in je leven zoekt liggen binnen in jou en tijdens dit traject leer ik jou hoe je de weg naar binnen maakt.

Een ander voordeel van het maken van meerdere reizen is de zogenaamde ‘tussenruimte’ tussen reizen. Je integreert de lessen van het medicijn in het dagelijks leven, je werkt toe naar een volgende reis en je let op de synchroniteiten van het leven. Vaak zie je dat na een maand of twee oude gewoonten weer de kop opsteken en is het idealiter tijd voor je volgende reis, waardoor de nieuwe neurale paden in de hersenen beter inslijten en nieuwe gewoonten steeds meer een automatisme worden.

Het bouwen aan een nieuwe wereld

In deze tijd is het belangrijk om te kiezen: blijf ik in het oude of bouw ik mee aan het nieuwe? Wil je opnieuw beginnen of blijft het verleden zich herhalen? Het bouwen aan een nieuwe wereld kan alleen als jij je eigen interne wereld vernieuwt.

Door:

  • Oude wonden te helen.
  • Dader- en slachtoffer thematiek onder ogen te zien.
  • Familiethematiek te ontrafelen, zodat je patronen die generatie op generatie worden doorgegeven kan doorbreken.
  • Zielewonden te genezen en zielsafspraken te ontbinden.
  • Te leren van het verleden van zowel jezelf als je familielijn, waardoor je kunt kiezen voor het nieuwe.
  • Waardoor het heden verandert.

Tijdens dit traject stem ik af op het medicijn en jouw proces. Ik leer je om de weg naar binnen te maken en alles in z’n volledigheid toe te laten . We laten het oude sterven, zodat het plaats kan maken voor het nieuwe. Maskers vallen af en je gaat steeds meer leven wie je werkelijk bent. De meest authentieke versie van jezelf. We gaan op zoek naar niet geleefd potentieel uit je familielijn, zodat jij dit kan gaan leven. Jouw zielsmissie, vrijer van gehechtheden, angsten, schuld, schaamte, verdriet en illusies.

Medicijn traject TRINITY

3 individuele dagceremonies

2150,-

incl. BTW

Medicijn traject CHAKRA

7 individuele dagceremonies

5000,-

incl. BTW

Medicijn traject MAÄT

12 individuele dagceremonies

8500,-

incl. BTW

Houd er rekening mee dat het na de ceremonie niet aan te raden is om zelf te rijden of met het openbaar vervoer te reizen.
Het is mogelijk om in twee of drie termijnen te betalen.

‘Wat ik me had voorgenomen naar aanleiding van mijn reis heeft zich inmiddels al vertaald naar een aantal concrete acties. Ik weet en voel dat er nog meer gaan komen die er aan zullen bijdragen dat ik mijn levensvreugde weer terugvind en ga cultiveren. Waar ik voorheen al apathie voelde, voel ik me nu geroepen die acties te nemen ten einde het gevoel te blijven koesteren.’

– Olivier