Individuele (Integratie) Sessie

Voor hen die ondersteuning wensen tussen plantmedicijnceremonies of -reizen in, of als je nog niet toe bent aan het maken van een innerlijke reis, maar toch een diepgaande sessie wilt ontvangen. Deze persoonlijke sessies bieden ruimte om dieper te reflecteren, nieuwe inzichten te integreren en te werken aan jouw persoonlijke groei. Je verlaat de sessie met meer zelfinzicht, innerlijke rust en praktische handvatten om jouw unieke pad verder te bewandelen.

N

Persoonlijke groei en zelfontplooiing

N

Onderzoeken en doorbreken van patronen

N

Verbinding met je intuïtie en je levensdoel

N

Balans vinden tussen hoofd en hart

N

Omgaan met energie

N

Leren loslaten en in het nu leven

Ontwikkel meer zelfkennis, zelfinzicht en innerlijke kracht

Tijdens deze unieke sessie combineer ik een holistische benadering van therapie, mediumschap en energetische genezing. Samen verkennen we de onderliggende oorzaken van jouw specifieke uitdagingen of vragen – op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Het doel is om patronen, blokkades en onbewuste overtuigingen aan het licht te brengen, zodat er ruimte ontstaat voor transformatie en genezing. Mijn rol is om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van meer zelfkennis, zelfinzicht en innerlijke kracht, zodat jij zelf de antwoorden en oplossingen kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Hoe gaat zo’n sessie in zijn werk?

We starten de sessie met een openhartig gesprek, waarin je de ruimte krijgt om te verkennen waar je graag meer inzicht op of ondersteuning bij zou willen ontvangen. Tijdens dit gesprek stel ik hier en daar verdiepende vragen, zodat we gezamenlijk op zoek kunnen gaan naar de kern van jouw vraagstuk of thema. Ook stem ik me zowel psychisch als mediamiek op jou af, waardoor belangrijke informatie en inzichten naar boven kunnen komen die voor jou relevant en ondersteunend kunnen zijn.

Na het gesprek ontvang je een healing, gericht op het uitlijnen en balanceren van jouw chakrasysteem.

Na de healing is er een integratiemoment met speciaal geselecteerde muziek, zodat jij de ervaring rustig kunt laten bezinken. Aan het einde van de sessie zul je het gevoel hebben een mini-reis te hebben gemaakt, met nieuwe inzichten en concrete handvatten waar je direct mee verder kunt in jouw persoonlijke groei- en transformatieproces.

Als afsluiting ontvang je één of meerdere huiswerkopdrachten, zodat je ook na afloop zelfstandig aan de slag kunt met jouw verdere zelfonderzoek.

Een live sessie van 2,5 uur

Verdiepend gesprek, healing, integratiemoment + huiswerkopdrachten voor verder zelfonderzoek.

375,-

Liever een telefonische sessie? Dat kan!

Heb je een aantal concrete vragen waar je helderheid en inzicht op wilt ontvangen? Dan is het ook mogelijk om een telefonische (integratie) sessie in te plannen. Deze coach call is gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht, zonder gebruik van planten medicijnen of energetische healing. Deze sessie is voor iedereen die behoefte heeft aan zelfreflectie, rondloopt met levensvragen waar ze graag meer zicht op willen krijgen, of ondersteuning nodig heeft op hun pad.

De sessie kan ook behulpzaam zijn voor mensen die enkele maanden na een plant reis behoefte hebben aan verdere ondersteuning. De sessie kan je helpen de inzichten uit de ceremonie beter te integreren in het dagelijks leven. Ook kan het je ondersteunen bij het vertalen van symbolen en inzichten naar concrete acties en de toepassing ervan in de praktijk.

Tijdens het gesprek ontvang je één of meerdere huiswerkopdrachten, zodat je ook na afloop zelfstandig aan de slag kunt met jouw verdere zelfonderzoek. Een telefonische sessie kost 135,- euro incl. btw en kun je hier aanvragen.